1. دکتر آلاله طلوعی
  2. مقالات دندانپزشکی کودکان
  3. دندانپزشکی کودک با بیهوشی در تهران
دندانپزشکی کودک با بیهوشی در شمال تهران | دکتر آلاله طلوعی

دندانپزشکی کودک با بیهوشی در تهران

دندانپزشکی اطفال با بیهوشی در تهران توسط دکتر آلاله طلوعی بهترین دندانپزشک کودکان در زعفرانیه،  برای بچه‌های دارای استرس بیش از حد و خارج از کنترل و برای بهتر انجام دادن خدمات درمانی انجام می‌شود. مراجعه به دندانپزشکی می‌تواند برای کودکان بسیار پر استرس باشد.

بروز این استرس می تواند دلایل متعددی از جمله: ورود به یک محل ناشناخته و یا خاطرات دندانپزشکی بد قبلی باشد. در بسیاری از موارد پزشک سعی می‌کند تا کودک را با خود همراه کند؛ اما در موارد دیگر که کنترل استرس آن‌ها ناممکن است، پزشک مجبور است از بیهوشی کودکان برای دندانپزشکی استفاده کند.

می خواهیم در این مطلب نکات مهم دندانپزشکی اطفال با بیهوشی را برای شما بازگو کنیم. اگر شما هم به خاطر بیقراری‌های کودک خود به هنگام مراجعه و دندانپزشکی، نگران هستید که درمان به خوبی انجام نشود، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

مشاوره رایگان دندانپزشکی کودکان با بیهوشی در شمال تهران | دکتر آلاله طلوعی

فهرست مطالب

بیهوشی کودکان برای دندانپزشکی در شمال تهران

استرس کودک نه تنها بر روی خود او تاثیر منفی دارد؛ بلکه کار دندانپزشک را نیز می‌تواند با مشکل مواجه کند. در مرحله اول: دندانپزشک متخصص اطفال سعی خواهد کرد با کمک والدین یا دستیار دندانپزشکی، کودک را مهار کند. اگر این مراحل پاسخ‌گو نبود و همچنان در کار درمان، کودک اختلال ایجاد می‌کرد، در مرحله دوم: پزشک چاره‌ای جز استفاده از بیهوشی برای درمان دندان‌های کودک نخواهد داشت.

چه زمانی از بیهوشی در دندانپزشکی استفاده می‌شود؟

در دندانپزشکی کودکان، متخصص دندانپزشکی اطفال سعی می‌کند تا جای ممکن، از بیهوشی استفاده نکند و حتی برخی والدین نیز با بیهوش کردن فرزندشان برای انجام کارهای درمانی دندان، مخالف هستند؛ اما در برخی موارد این کار اجتناب ناپذیر خواهد بود.

متخصص دندانپزشکی اطفال، در صورت وجود این شرایط  ناچار به استفاده از بیهوشی است:

  • شرایط فیزیک نامناسب در کودک: ناتوانی ذهنی و جسمی
  • شرایط روحی نامناسب در کودک: اضطراب بالا
  • سن کم مراجعه کننده که هنوز قادر به مشارکت با پزشک نیست

برای بسیاری از والدین سوال خواهد بود که آیا استفاده از داروی بیهوشی برای کودکان ما خطرناک است؟ در ادامه به موارد مهمی در این باره خواهیم پرداخت.

چه زمانی از بیهوشی در دندانپزشکی استفاده می‌شود؟

علل ترس از دندانپزشکی

می توان گفت که اولین تجربه‌ی شخصی به هنگام مراجعه به دندانپزشکی برای همه‌ی ما ناخوشایند بوده است. آناتومی سر بدن ما همچنین داخل دهان، به نحوی است که دارای عروق و اعصاب بسیار زیادی است. همین موضوع می‌تواند یکی از دلایل حساسیت افراد نسبت به انجام کار دندانپزشکی باشد.

همچنین به این دلیل که هنگام کار دندانپزشکی، استخوان‌های فکر و صورت مرتعش می شوند، احساس ناخوشایندی به افراد دست می دهد. پدر و مادرهای عزیز، اگر می‌خواهید کودک دلبندتان مانند شما از دندانپزشکی نترسد و اولین تجربه او، تجربه‌ای شیرین و خوشایند باشد؛ حتما مطلب «چگونه کودک را برای اولین معاینه دندانپزشکی آماده کنیم؟» را مطالعه کنید.

اینستاگرا دکتر آلاله طلوعی

چه کودکانی نیاز به آرام بخش و یا بیهوشی برای انجام کارهای دندانپزشکی خود دارند؟

سن کم و معلولیت ذهنی و جسمی

کودکانی هستند که به دلیل سن بسیار کم و یا داشتن معلولیت‌های ذهنی و جسمی، توانایی همکاری با دندانپزشک را ندارند. این معلولیت‌ها هرگز نباید مانعی برای انجام خدمات درمانی برای کودک شود چرا که می تواند سلامتی او را تهدید کند.

حمایت‌های نابجای پدر و مادر از کودک

کودکانی هستند که به دلایل مختلف مثل حمایت‌های نابجای پدر و مادر و یا ترس بیش از اندازه تحت هیچ شرایطی حاضر نیستند بر روی یونیت دندانپزشکی بنشینند. در این موارد تشخیص دندانپزشک این خواهد بود که برای جلوگیری از واکنش‌های غیرمنتظره و یا رسیدن آسیب به کودک حین درمان، بهتر است که کودک بیهوش شود.

تعداد زیاد دندان‌های آسیب دیده

کودکانی هستند که تعداد دندان هایی که نیاز به ترمیم و عصب کشی دارند زیاد است و متاسفانه والدین وقت کافی را برای مراجعات متعدد به دندانپزشکی ندارند. برای همین ترجیح می دهند از بیهوشی برای امکان ترمیم تعداد دندان‌های بیشترکودکشان استفاده شود. این کار را متخصص دندانپزشکی اطفال توصیه نمی کند؛ چون بهتر است کودک با محیط دندانپزشکی آشنا شود تا مراجعات بعدی برای او آسان‌تر شود.

کاهش اضطراب از دندانپزشکی

انواع روش‌های سدیشن یا بیهوشی کودکان در دندانپزشکی

در دندانپزشکی کودکان، بیهوشی یک روش رایج و ایمن برای رسیدن آسیب کمتر به کودک و بهتر پیش رفتن روند درمانی، است. دندانپزشک متخصص کودکان بعد از بررسی تاریخچه پزشکی کودک، یکی از سه روش زیر را برای بیهوشی انتخاب می‌کند:

آرامبخش عمیق

در این روش کودک از طریق تزریق ماده بیهوشی در رگ، به طور کامل به خواب می‌رود. در این روش تمامی علائم حیاتی مثل: تنفس و بلعیدن آب دهان توسط خود کودک انجام می شود.

آرامبخش خوراکی

در این روش ابتدا وزن کودک محاسبه می‌شود و بعد بر أساس آن داروی آرامبخش خوراکی برای کاهش استرس و اضطراب به کودک داده می‌شود. روش آرامبخش خوراکی سالیان سال است که در کارهای پزشکی و دندانپزشکی کاربرد دارد و یکی از بهترین و کم عارضه ترین روش‌های بی حسی و آرامبخشی است.

بیهوشی عمومی

در این روش که کودک را بطور کامل بیهوش می‌کنند؛ متخصص دندانپزشک کودکان زمان و فرصت بیشتری تا روش‌های دیگر برای انجام کار بر روی دندان‌های کودک شما دارد و می‌تواند دندان‌های بیشتری را ترمیم و عصب کشی کند؛ اما این روش به دلیل داشتن عوارض و خطرات احتمالی زیادی که برای کودک دارد، تا حد امکان توصیه واستفاده نمی‌شود.

انواع روش های بیهوشی کودکان در دندانپزشکی

سوالات متداول والدین هنگام بیهوشی کودکان

در مواردی که کودک باید بیهوش شود و به اتاق عمل برود، والدین سؤالات زیر را از دندانپزشک خواهند پرسید:

  • چه بیهوشی برای کودک من استفاده خواهد شد؟
  • بیهوشی کودک من چقدر طول می کشد؟
  • بیهوشی چه عوارضی دارد؟
  • بعد به هوش آمدن کودک، چه مراقبت‌هایی لازم است؟

 ممکن است تا ۲۴ ساعت بعد از بیهوشی، کودک حالت خواب آلودگی داشته باشد؛ اگر بیهوشی و ترمیم دندان کودک زودتر انجام شود، دندان‌ها آسیب کمتری خواهند دید و دیگر نیازی به عصب کشی دندان کودک و یا روکش دندان های کودک نخواهد بود.

به نقل از دکتر آلاله طلوعی متخصص ارتودنسی پیشگیری در تهران:

در صورت موکول کردن درمان به زمان‌های دیگر، می‌تواند باعث بروز عفونت و آبسه شود. نگهداری از دندان‌های شیری، بسیار مهم است و در صورت عدم توجه به آن‌ها، حتی در صورت انجام کار درمانی با بیهوشی نیز کودک ممکن است برخی از دندان‌های خود را از دست بدهد.

دکتر آلاله طلوعی از دندانپزشکان خوب کودک هستند که انواع خدمات مربوط به دندان کودکان از جمله: روکش دندان کودک در تهران، کشیدن دندان کودک در تهران را با روش بیهوشی و بدون بیهوشی به بهترین نحوه ممکن و با جدیدترین تجهیزات انجام می‌دهند. برای دریافت نوبت به صفحه «تماس با ما» رجوع کنید.

انواع روش های بیهوشی کودکان در دندانپزشکی

عوارض بیهوشی کودکان در دندانپزشکی

باید گفت که داروی بیهوشی می‌تواند عوارضی داشته باشد که این عوارض می‌تواند در برخی بروز کند و در برخی دیگر بروز نکند. قبل از انجام هرکاری، ما ابتدا مزایا و مضرات آن را با هم مقایسه می‌کنیم تا ببینیم کدام کفه ترازو سنگین‌تر خواهد بود. قطعا اگرمتخصص دندانپزشک اطفال، بیهوشی را توصیه کرده است، پس مزیت آن بیشتر از ضرر آن است.

دستورالعمل های قبل از بیهوشی کودکان برای دندانپزشکی

لازم است که اقدامات زیر را قبل از انجام دندانپزشکی با بیهوشی انجام بدهید:

  • کودک باید ۸ ساعت قبل از بیهوشی ناشتا باشد.
  • روز قبل از انجام کارهای درمانی، با یک متخصص کودکان مشورت کنید تا مطمئن شوید کودک شما دچار سرماخوردگی نیست و یا مجاری تنفسی آن بسته نیست.
  • آزمایشات لازمی که پزشک تجویز کرده را حتما انجام داده و با خود همراه داشته باشید.

ارائه خدمات تخصصی دندانپزشکی کودکان با بیهوشی در زعفرانیه | دکتر آلاله طلوعی

مراقبت بعد از بیهوشی دندانپزشکی کودک

بسته به این که چه کار درمانی برای کودک شما انجام شده، متخصص دندانپزشک کودکان به شما خواهد گفت که چه مراقبت‌هایی لازم است. البته این دستورالعمل‌ها خیلی پیچیده نخواهند بود.

  • متخصص بیهوشی به شما خواهد گفت که تا چه زمانی کودک باید ناشتا بماند.
  • به کودک خود حتما مایعات بدهید.
  • تا مدتی، کودک خوابالود و کسل خواهد بود. پس بیشتر مراقب او باشید.

نکات مهم سدیشن کودکان در دندان پزشکی

  • بیهوشی کودکان در دندانپزشکی باید توسط متخصص دندانپزشکی کودکان و متخصص بیهوشی انجام شود.
  • قبل از هرگونه اقدام برای درمان، محل درمان باید با دقت بررسی شود.
  • درمان‌های این زمینه  قطعا باید در محیط مناسب و تحت نظر متخصص صورت گیرد.
  • قبل از هرگونه اقدام به بیهوشی و درمان باید آزمایشات لازم که توسط پزشک تجویز شده، به صورت تمام و کمال انجام شود.
  • قبل از تصمیم گیری نهایی حتما با متخصص بیهوشی مشاوره داشته باشید و تمامی سؤالاتتان را مطرح کنید.
  • در صورتی که کودک شما به بیماری خاصی مبتلا است، حتما تکنسین بیهوشی را در جریان قرار دهید.
  • اگر کودکتان از داروی خاصی استفاده می کند نیز پزشک را در جریان قرار دهید.

نکات مهم بیهوشی کودکان در دندان پزشکی

انجام درمان دندانپزشکی تحت بیهوشی توسط چه کسی انجام می شود؟

سوالی که ذهن بسیاری از والدین را به خود درگیر کرده است این است که بیهوشی کودکان در دندانپزشکی توسط چه کسی انجام می شود؟ این گروه از والدین باید بدانند که اولا نگران بیهوشی نباشند؛ زیرا در صورتی که زیر نظر یک متخصص دندانپزشکی کودکان و متخصص بیهوشی انجام شود قطعا بدون آسیب خواهد بود. دوما انجام بیهوشی در محیط درمانی مناسب انجام می شود. والدین باید دقت کافی در انتخاب دندانپزشک را داشته باشند. انتخاب یک دندانپزشک خوب باید اولویت اصلی والدین باشد.

آیا انجام کارهای دندانپزشکی تحت بیهوشی نیاز به بستری شدن دارد؟

این سوال نیز از طرف والدین بسیار پر تکرار است. جواب این سوال خیر است.  بیهوشی در دندانپزشکی اطفال نیاز به بستری شدن ندارد. در این روند، کودک صبح تحت بیهوشی قرار می‌گیرد. بعد از آن به مدت ۲ الی ۳ ساعت در محل مخصوص بستری می‌شود. علائم اولیه توسط پزشک کنترل شده و در صورت مناسب بودن همه شرایط می توانید کودک خود را به منزل ببرید. والدین در صورت بروز هرگونه علائم باید با پزشک خود تماس بگیرند.

آیا انجام کارهای دندانپزشکی تحت بیهوشی نیاز به بستری شدن دارد؟

آیا واقعا درمان دندانپزشکی ارزش بیهوشی کودک را دارد؟

از آنجایی که از دست رفتن دندان‌های شیری می‌تواند باعث ایجاد مشکلات فراوان، جلوگیری و آسیب به رشد دندان‌های دائمی کودک شود، با این حساب ترمیم دندان، عصب کشی دندان کودک و حفظ دندان‌های شیری بسیار حائز اهمیت است؛ اگردندانپزشک کودک شما تشخیص ترمیم دندان با بیهوشی یا مصرف آرامبخش‌ها را داده است حتما به دلیل اضطراب یا ترس و اختلالات کودک شما این تصمیم مهم گرفته شده است.

اما تصمیم گیرنده آخر برای عملی کردن این تصمیم شما هستید و شما می‌توانید باتوجه به شناختتان از کودکتان اقدام به بازسازی دندان بگیرید. اما به هیچ عنوان از درمان کودک خود منصرف نشوید. پیشنهاد ما برای کاهش نگرانی شما مشورت با دکتر آلاله طلوعی متخصص عصب کشی دندان کودک در تهران است. با شماره:۰۹۱۰۱۳۷۲۸۲۰ تماس بگیرید.

آیا واقعا درمان دندانپزشکی ارزش بیهوشی کودک را دارد؟

هزینه دندانپزشکی اطفال با سدیشن یا بیهوشی در تهران

یکی از دغدغه های اصلی والدین در زمینه درمان مشکلات دندانی کودکان، هزینه دندانپزشکی آن‌ها است. اول از همه باید یاداور شویم که دندان‌های کودکان انقدر با اهمیت هستند که برای آنها هزینه کنید. دوم اینکه این هزینه متغییر است و به عوامل مختلفی چون: میزان آسیب دندانی، تخصص دندانپزشک، نوع ماده بیهوشی، محل انجام درمان بستگی دارد.

مثلا اگر این خدمات در بیمارستان انجام شود و با بیهوشی صورت گیرد هزینه انجام آن نیز بیشتر می‌شود. جهت اطلاع از هزینه‌های درمانی باید به مطب دندانپزشک مراجعه کرده و پس از معاینه و مشاوره اولیه از میزان هزینه‌های لازم مطلع شوید همچنین می‌توانید مطلب «قیمت دندانپزشکی کودکان در تهران» را مطالعه کنید.

هزینه دندانپزشکی اطفال با بیهوشی در تهران

در آخر

در این مطلب سعی شد به تمامی سؤالات و نگرانی‌های شما والدین عزیز در مورد دندانپزشکی اطفال با بیهوشی در تهران پرداخته شود. باید اشاره کنیم که انجام درمان‌های دندانپزشکی کودکان بدون بیهوشی، علاوه بر آشنا کردن کودک با محیط دندانپزشکی، عوارض دندانپزشکی اطفال با بیهوشی را نخواهد داشت.

بهتر است والدین همکاری لازم را با دندانپزشک کودک، برای انجام این کار را داشته باشند تا در مراجعات بعدی که امکان بیهوشی وجود نداشت، کودک بتواند بدون استرس تحت درمان قرار بگیرد. همچنین انجام درمان‌های پیشگیری از پوسیدگی مانند: فلورایدتراپی و فیشورسیلانت می‌تواند از بروز پوسیدگی و انجام درمان‌های سخت و با عوارض جلوگیری می‌کند.

همراهان عزیز برای دریافت نوبت و انجام مشاوره رایگان با متخصص دندانپزشکی کودکان، دکتر آلاله طلوعی و همچنین انجام درمان‌های پیشگیری از پوسیدگی، فیشورسیلانت در تهران و فلوراید تراپی در تهران می‌توانید با شماره: ۰۹۱۰۱۳۷۲۸۲۰ تماس حاصل فرمایید یا به آدرس: تهران، زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان پسیان جنوبی، پلاک ۱۴، برج الماس، واحد 14 مراجعه کنید.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست